Tjensvoll FK Gutter-2000

15.06.11

Tøff kamp for TFK1

Filed under: Tjensvoll 1, Nyheter, Sesongen 2011 — admin @ 22:43:42

TFK1 tok mot Frøyland på grusen vår. Været var nydelig i motsetning til hvordan det har vært i det siste, så alt lå til rette for ein flott kveld.

Me tok raskt initativ i kampen, og Matto slo en perfekt stikker til Johan på høyresiden. Johan forserer flott frem og sender avgårde et flott innlegg/skudd som går via lengste stolperot og i mål og 1-0. Me har veldig bra tak på kampen fra start, men Frøyland kommer etter hvert mer og mer med i kampen og får kontret inn utligning til 1-1.

Kampen bølger litt, men etterhvert så sliter Frøyland til seg initiativet og drar sakte men sikkert fra. Det hele ender med 1-4 og ein tøff kamp for gottane våre. Det er tydelig at ein del lag er ganske fysiske i spillestilen, men gottane våre tenner de også og trør til. Flott innsats av adle - Elli, Endre, Henrik, Matti, Matto, Olli, Sebbi, Sverre og Viljar.

* Fredag - fotballcamp/sommeravslutning, fremmøte kl. 14:30 på skolen
* Lørdag - turnering på Sola.
* Mandag - siste trening, daglige leder Dan er med på trening og tar en prat med gottane våre.

06.06.11

Så kom an...

Filed under: Tjensvoll 1, Nyheter, Sesongen 2011 — admin @ 22:35:32

Då tok me mot Ålgård 5 på grusbanen. Oppladingen var i god Agder Cup stil, fuktig og friskt, men når kampen nærmet seg ble det redusert te yr.

Øyvind blåste kampen i gang og gottane var konsentrerte og jobbet på. Elli fekk etterhvert ladet kanonen og dermed 1-0 og ledelse. Me presset på, men på slutten av omgang fekk me ein kontring i mot og utligning te 1-1 og pause.

Andre omgang fortsatte me med god jobbing. Olli fekk på merkelig vis trillet inn ballen via stolpen og dermed 2-1 ledelse. Me fortsatte presset. Olli fekk nok ein gang ballen på kanten og en blanding av skudd/sentring på tvers av mål ble flott plukket opp av Sebbi på bakre stolpe og dermed 3-1.

Så kom flott fremspill fra Elli, som Johan fekk på hodet og stusset bakover og i mål - 4-1. Ikkje så ofte me score på hodet! Neste ut var Matto som hadde overlatt målvakt jobben te Matti i pausen. Han fikk kriget av gårde et skudd som snek seg inn ved stolpen (Johan var frempå og sikret ballen over mål-linjen) og dermed 5-1. Matto var ikkje ferdig for dagen og kom fint på venstre siden og plasserte skuddet sikkert nede til høyre og i langhjørnet - veldig flott gjort og 6-1.

Så fekk me 2 raske redusering av Ålgård. Det ble ikkje så spennende allikevel og me sikret inn ein fin og etterlengtet 6-3 seier. Me fortsetter med mye bra spill og god innsats som me har gjort i det siste. Kanskje hvilte det litt mer ansvar på gottane denne gangen, så me vippet kampen i vår favør.

Godt jobbet av samtlige - Elli, Endre, Henni, Johan, Matti, Matto, Olli, Sebbi og Viljar.

12.05.11

Spennende kamper for begge lag...

Filed under: Tjensvoll 1, Tjensvoll 2, Nyheter, Sesongen 2011 — admin @ 00:15:15

Først ute var Tjensvoll 1 som tok mot Sandnes-Ulf på grusbanen vår på mandagen. Været var strålende og kampen tok til. Først frempå var Ulf som satt inn 0-1. Me presser på og Johan kommer seg flott igjennom og utligner til 1-1. Så er det Matti som kommer frem på venstre vingen (spiller normalt på høyre) og skyter oss flott opp i ledelse til 2-1 - kanskje Matti må bytte side? Ulf kommer tilbake og utligner til 2-2. Så får me et flott angrep kor Conner trekker opp på høyre siden, legger over til venstre kor Johan hopper over og Olli får ballen og skyter på direkten og i mål - 3-2. Me går til pause med en flott ledelse etter mye godt spill.

Andre omgang tar til. Ulf får fyrt av et markskudd som Alli tilsynelatende kontrollerer ut, men desverre så treffer den stanga og får pirket inn returen og utligning til 3-3. Kampene bølger og er veldig jevnspilt. Olli får sendt av et skudd som stryker utsiden av stanga. Så er det Ulf sin tur og Alli redder mesterlig med en flott enhåndsredning. Så er det Conner som får sendt avgårde et farlig skudd. Det er ulidelig spennende og det er en påkjenning når Ulf får satt inn til 3-4. Me får noen gode sjanser på slutten men kampen renner ut med et knepent tap. Super innsats av samtlige - Alli, Conner, Endre, Johan, Matteo, Matti, Olli, Vetle og Viljar.

Neste ut var Tjensvoll 2 som tok mot Sunde på grusbanen vår på onsdagen. Nok en fantastisk dag med nydelig vær. Dette ble også en superspennede kamp og me fekk også gjensyn med Josef som var med oss tidligere. Øyvind blåste kampen i gang og guttane kom godt i gang. Det var likevel Sunde som tok føringen med 0-1. Gottane våre storspilte og fikk en fortjent utligning te 1-1 etter et flott angrep kor Casper spiller Sebbi flott igjennom og som flikker den sikkert i mål. Me presser på i noge som må ha vært ein av de beste kampene våre med gedigne sjanser som utrolig nok ikkje ender i nota. Til alt overmål så fikk Sunde lurt inn 1-2 og ledelse til pause. Veldig oppløftende omgang av gottane våre og de spilte opp mot max av det som me kan forvente av de.

Andre omgang tok til, me var ikkje like dominerende men var førende og produserte masse sjanser og veldig godt spill. Mot spillets gang så var det Sunde som økte til 1-3 og tilslutt 1-4 som ble sluttresultat. Om resultat noen gang har løyet, så var det i dag. Imponerede innsats av samtlige - Alli, Brede, Casper, Haakon, Henrik, Martin, Sebastian, Sondre og Tobias.

Alt i alt 2 veldige kjekke kamper og me viser gode takter.

04.05.11

Spennende kamp på jæren...

Filed under: Tjensvoll 1, Nyheter, Sesongen 2011 — admin @ 00:17:25

Så var det dags for tur te jæren. TFK 1 hadde fått et par forfall, så me var veldig glad når me fekk med Erlend og Johannes fra G2001 laget som stilte opp på kort varsel.

Det ble ein jevn kamp. Erlend førte oss flott opp i 1-0 ledelse. Nærbø utlignet te 1-1 før Johannes avsluttet et flott angrep og førte oss på ny i ledelse med 2-1. Nærbø hang på og utlignet te 2-2 før pause. Andre omgang byttet Matti og Matteo keeper-rollen. Matteo var raskt frempå og fikk kriget inn 3-2. Så ble det noen grusomme minutter kor Nærbø snudde kampen med 3 kjappe mål te 3-5. Matteo var frempå igjen med en nydelig lobb som dalet ned i vinkelen og 4-5. Spenningen var stor og me presset på, men så får me ein kontra i mot og 4-6. Vetle får redusert te 5-6, me kjempe og står på men kampen renner ut.

En jevn kamp kor me følte at denne skulle me tatt, men allikevel kjekk opplevelse for gottane. De hadde nogen kommentarer på dommaren, men slik e det nå ein gang. Flott innsats av Erlend og Johannes som var med for første gang. Litt beskjedne i starten men så kom de flott med og bidro godt.

Takk for flott innsats av samtlige - Elli, Endre, Matto, Matti, Vetle, Erlend og Johannes.

PS! De to morene som var med ble oftere observert ved kiosken i idrettshallen enn ved den våte gressbanen kor me spelte...

Husk trening i morgen onsdag.

01.05.11

Flott cup i flott vær...

Filed under: Tjensvoll 1, Tjensvoll 2, Nyheter, Turneringer, Sesongen 2011 — admin @ 21:13:38

Da var Vaulen Vårcup vel gjennomført. Det var første året me var med på denne, og rammene kunne ikke vært bedre - nydelig vær og flott temperatur.


Matteo, Endre, Matti, Viljar, Vetle, Elli, Olli og Brede

Tjensvoll 1 spilte sine kamper på lørdagen. Det startet med en spennende kamp mot Ålgård. Me havnet litt bakpå fra start men jobbet oss flott inn i kampen og halte i land en fin 5-4 seier. Neste kamp var mot Eik. Her var me mer dominerende og det stoppet først på 11-2 i vår favør. Siste kamp gjekk mot Jarl. Me hadde mistet vår eneste innbytter og var sårbare. Me hang godt med til 2-2, men så raste det. Me var til tider 4 utespillere med 2 skadde spiller på sidelinjen, så våre trøtte spillere mistet gløden etter hvert som Jarl puttet og puttet.


Endre, Olli, Alli, Sebbi, Martin, Henrik, Tobbi, Casper og Sondre

Tjensvoll 2 spilte på søndagen. Me manglet noen spillere, så med startet uten innbyttere mot Jarl. Det viste seg og være et velspillende lag. Gottane fekk kjørt seg skikkelig så det var bare å se frem til neste kamp. Neste ut var kamp mot Madla. Denne ble mye kjekkere for oss. Me hadde nå fått med et par ekstra spillere. Etter å ha ligget under 0-3, så jobbet me oss sakte men sikkert inn i kampen. Ole Petter og Casper reduserte, og stemningen var stor da Tobias utlignet til 3-3 helt på tampen av kampen. Det hele endte med uavgjort og en kjærkommen opptur for gottane våre. Siste kamp ble mot Hinna. Disse har me møtt tidligere, så me viste det ville bli tøft. Hinna tok raskt føring og presset oss kraftig tilbake. Tobias var frempå med ein flott kontring og reduserte. Gottane var trøtte og me var vel adle fornøyde når fløytå gjekk.

Alt i alt en flott turning. Nå e det bare å jobbe videre. Nå komme jo kampene tett, så det er bare å følge med. Det vil normalt være kamp hver uke, så følg med ved å klikke på "KALENDER" i menyen på venstre side. Denne vil bli oppdatert fortløpende. Tjensvoll 1 har nettopp blitt omplassert i ny gruppe, så me jobbe med å få på plass kampene.

VIKTIG - FØLG MED PÅ TJENSVOLL.NET og ha kontroll på kampene som kommer. Flott om dere gir beskjed at gottane kommer, og i hvert fall dersom gottane ikkje kommer.

Contact the admin. Powered by  b2evolution Credits: Dave Shea | skin converting | blog tool | low cost hosting | authors