Tjensvoll FK Gutter-2000

22.10.10

Sesongens siste seriekamp

Filed under: Tjensvoll 2, Nyheter, Sesongen 2010 — Peder @ 00:57:53

Det var kort reisevei i sesongens siste seriekamp, ferden gikk helt til Lassa for å møte Vidar. Det hadde til og med snødd tidligere på dagen, men under kampen var det fint spillevær.

Vidar var et godt lag med gode bevegelser og pasninger, men vi spilte også godt sammen og ikke minst jobbet fint. Vidar fikk et par litt lette mål, men vi kom tilbake og reduserte til 1-2 med Thomas.

2. omgang ble ganske lik den første, og vi hadde også minst 3 skudd i stengene. Vi fortsatte å stå på og jobbe fint, men ble nok litt motløse når ballen trillet deres vei, dvs inn i vårt nett. Sluttresultatet ble 2-6 Thomas stod for dagens 2. scoring.

Haakon var keeper i første og Kristian i andre, god innsats av begge. Og sammen med dem gjorde hele laget en fin innsats så bra jobbet også til Martin Tobias, Aleksander, Henrik, Thomas, Brede og Sebastian.

Det har vært fin utvikling i laget, samtidig ser man også at det er nå at det er viktig å trene på gode pasninger, ballmottak og bevegelse ut av pasningsskyggen. så blir det mange fine fotballstunder framover også.
Takk for en fin sesong og en veldig bra gjeng å ha med på kampp og tur.

Øyvind minte om at treningene fortsetter utover og det er trening på mandag 17.15. Viktig å møte opp for å få med seg gode instruksjoner og læring! Så møt opp!

20.10.10

Tøff hjemmekamp mot Havørn

Filed under: Tjensvoll 1, Tjensvoll 2, Nyheter, Sesongen 2010 — Peder @ 22:14:56

Idag gikk sesongens siste hjemmekamp mot Havørn. De var et godt lag som spilte fin fotball når vi møtte de sist. Havørn tok ledelsen, men Sebastian utlignet for oss. Så fikk de et par-tre billige mål som gjorde at de kom godt foran i målprotokollen. De var flinke til å spille ballen, bevege seg og sette sjansene sine, og vi ble nok litt i overkant passive og baktunge. Til pause stod det 1-6, vi ble enige om å vinne 2. omgang, stod på, var litt mer på tå hev og vant litt flere dueller, men marginene var ikke helt med oss og de var litt mer skjerpet på dødballer. Så vi vant ikke 2. omgang, det ble til slutt 1-10. Men god innsats og jobbing var det, og spesielt Henrik ryddet opp og jobbet utrettelig i forsvaret. Imorgen går sesongens siste seriekamp borte mot Vidar, så i tar med oss innsatsen, konsentrasjonen og deler av samspillet fra 2 omgang inn i den kampen og gleder oss til ny kamp imorgen.

04.10.10

God kamp mot Jarl

Filed under: Tjensvoll 2, Nyheter, Sesongen 2010 — Peder @ 01:41:58

På onsdag(29/9) var det hjemmekamp mot et meget godt Jarl lag. Etter rapportene ble det litt stygge sifre sist gang mot disse, men denne gangen stod alle guttene skikkelig på og gjorde en meget god kamp.

Jarl gikk riktignok opp til 2-0 etterhvert, men vi jobbet bra, sideforskjøv, vant baller og dueller, og Sebastian fikk satt inn en god 2-1 scoring. Etter pause fortsatte vi å jobbe godt og bød Jarl på god motstand! Flott innstilling og god innsats! Vi var litt uheldig bakover ved et par anledninger så de la på med et par mål. Vi hadde også flere sjanser, etter en god ballgjenvinning dro Haakon til med et kanonskudd i stanga (målet dirrer ennå), den hadde fortjent bedre skjebne og ville da garantert vært på årskavalkaden over årets mål. Men etter nok en god gjenvinning av Haakon spilte han Sebastian igjennom, som satte ballen sikkert i mål til 2-5 som også ble sluttresultatet. I løpet av kampen hadde både Haakon, Sebastian og Elias keeperhandsker på.

Det var kjempegod innsats alle mann, mye bra jobbing, kjemping og godt spill av Kristian, Haakon, Elias, Sebastian, Martin Tobias,Henrik og Thomas

Jarl bemerket også etter kampen at vi var et artig lag å spille mot.

28.09.10

Bendit cup - Egersund, flott spill - fin turnering

Filed under: Tjensvoll 2, Nyheter, Turneringer, Sesongen 2010 — Peder @ 01:32:48

I flott høstvær gikk turen til cup i Egersund. Og etter noen litt rufsete kamper sist i høst, var det mye godt spill og ikke minst gode bevegelser, som gjorde at ballfører hadde flere pasningsalternativer enn på lenge.

Det åpnet forrykende mot Nærbø, om det var frukten som gav all energien vites ikke. Men som sagt god konsentrasjon, stor spilleglede og bra bevegelser når man var på banen. Når spillerne beveger seg bra, blir det også gode pasningsalternativer, og det var til tider mønsterangrep, med oppspill, ut på siden, inn i midten og bang imål. Martin Tobias hadde tatt på seg støvlene til Nevland i første kamp tror jeg, og satte ikke mindre enn fire baller bak Nærbø keeperen. Flere av dem etter flotte løp i midten når ballen var ute på siden. Thomas scoret to og Aleks 1 og dermed stod det 7-0. En fin lagseier.

Gutttene hadde nå en litt lengre pause, og de fleste deltok bla i ulik fotball relaterte øvelser, i tillegg til "våt svamp kasting" og en fair play konkurranse. Litt lunch ble fortært og noen lyttet til en camp rock deltager på scenen.

Så var det klart for å møte et godt Bjerkreim lag. Og våre gutter stod på i en kamp som var enda bedre enn den første, da dette var bedre motstand. Thomas gjorde 1-0, så snudde Bjerkreim kampen til 2-1, men vi fortsatte å spille god fotball og jobbe. Sebastian stod på og kriget inn 2-2. Og da Henrik etter et godt løp i midten løftet inn 3-2 i nett-taket etter nydelig pasning fra kanten (nok et mønsterangrep), var jubelen stor både på og utenfor banen. Håkon ryddet opp bak sammen med resten av laget og bakerst viste Brede godt og uredd keeperspill. En fin kamp og flott seier.

I siste kamp stod Eiger på motsatt banehalvdel, nok et god lag på linje med Bjerkreim. Det ble en veldig jevn kamp. Guttene var nok litt mer slitne, og med litt færre løp, dermed litt mindre press og pasningsalternativer,samt litt mindre presisjon (les mer stang ut) bikket denne andre veien til slutt. Men denne kunne også vært oss som vant denne kampen. Den stod lenge å vippet på 1-2 etter at Aleks hadde scoret for Tjensvoll. Vi presset, skjøt i stanga, tverrligger og hadde diverse sjanser, men fikk den ikke inn i målet. EIK kontret inn 1-3 helt på slutten. Men bra innsats. Sebastian gjorde en god jobb i mål, og i tillegg til Brede hadde også Haakon og Aleks keeperhandsker på underveis i turneringen.

Alt i alt en fin turnering, stor idrettsglede og bra framgang spillemessig. Mye å bygge på i forhold til gode bevegelser, pasninger med mening, løp hjemover og framover og hvile når man er ute ikke på banen. Tror guttene merket at spillet fløyt godt og synes det var ekstra gøy!

I tillegg er det alltid bra vær når Tjensvoll 2000 spiller cup.

Dermed var det det premieutdeling med statuett, t-skjorte, bandera etc. til Brede, Haakon, Aleksander, Martin Tobias, Henrik, Sebastian og Thomas.

25.09.10

Tøffe seriekamper - Klar for cup - Husk meld ifra

Filed under: Tjensvoll 2, Nyheter, Sesongen 2010 — Peder @ 09:08:57

Tjensvoll 2 - Våganes
Først var det seriekamp hjemme mot Våganes. Våganes viste seg i vårsesongen å være et godt lag, som beveger seg bra og har god teknikk, så Øyvind fokuserte på konsentrasjon, fokus og det å komme godt igang. Et eller annet seg vel ikke helt inn da rapportene sier at det var 0-3 etter 8 min. Og til pause stod det 1-6. Pause "pep- talken" gikk imidlertid bedre og Tjensvoll vant 2. omgang 2-1 etter god innsats av guttene. Så det var veldig bra og sterkt gjort! Tjensvoll sine mål ble satt inn av Thomas.

Sunde - Tjensvoll 2
På torsdag var det bortekamp mot Sunde, og for tredje år på rad var høstkampen borte mot Sunde en våt og stormfull affære. Det påvirker ikke guttene som synes regnværskamper er gøy, men det ble en ekstra sleip og rask kunstgrassbane å spille på. Kampen bølget fram og tilbake men etter en stund satte Thomas inn 1-0 etter et kanonskudd i krysset. Mot slutten av omgangen satte Sunde to baller i nettet, så 2-1 til pause. Men denne kampen følte vi at vi skulle ha. Det ble produsert massevis av sjanser i hele første omgangen og både fra Sebastian, Thomas, Aleksander og Martin Tobias, så vi ballen i mål opp til flere ganger. Men som sagt en glatt bane gjorde sitt til at ballen stusset litt overaskende i perioder. Det var noen sjanser til de andre også, men bakerst gjorde Haakon en god jobb, og foran han ryddet Henrik og Kristian opp. 2. omgang fortsatte som første bare enda tydeligere, Tjensvoll spilte og spilte og rullet opp angrep etter angrep, men stenger, keeper, ureint treff eller litt lite presisjon i siste pasning gjorde at vi utrolig nok ikke hadde scoret etter et stort antall sjanser. Bra innsats og mye bra spill. Når så Sunde beynte å score på sine besøk hos oss, var det litt skufflse og frustrasjon. men nye sjanser ble produsert... og brent. og historien gjentok seg, de scoret. Det ble 1-6 tap i en kamp vi utrolig nok kunne vunnet. Så bra innsats, men ballen trillet ikke vår vei idag!

Nå gleder vi oss til Egersund cup, med rare banenavn som plomme, fesken, ananas etc. så mye gøy i bilen hjemover om hvordan en ananas bane ser ut kontra en plomme bane.

Til slutt: Det har vært noen tilfeller der spillere ikke møter opp, uten at det er gitt beskjed til lagleder at spilleren ikke kommer på kamp. Hvis spilleren ikke kan delta må foreldre melde ifra til lagleder slik at han vet hvor mange som kommer og evt. også kan få tak i erstatter.
Det er også greit å lære guttene å komme til oppmøte tidspuktet som er avtalt.

Contact the admin. Powered by  b2evolution Credits: Dave Shea | skin converting | blog tool | low cost hosting | authors