Tjensvoll FK Gutter-2000

28.04.10

Så var me i gang...

Filed under: Tjensvoll 1, Nyheter — admin @ 22:32:04

I et skikkelig regnvær så inntok me kunstgressbanen på Goa skole. Utrolig deilig å spille på ein slik flott bane. Me var alle mann alle og stilte med Matteo i mål mens Elli, Matti, Olli, Vetle og Viljar tok seg av utespillet.

Kampen begynte litt forsiktig og bølget frem og tilbake. Selv om det var spillemessig jevnt, så fekk Randaberg etterhvert overtak og puttet jevnlig og ledet 3-0. Vetle stod skikkelig på og fekk kjempet inn ein viktig redusering te 3-1. Elli klinte te og det sang i stengene - ballen traff krysset, men heldigvis smøyg den seg utenfor for det var mot eget mål! Matteo var nok glad for det. Me gjekk te pause med 4-1.

Gottane hadde god innstilling og ga uttrykk for at løpet ikkje var kjørt og at nå skulle de ta de.

Når kampen startet igjen så kom me mer med og kjempet oss sakte men sikkert inn i kampen. Vetle var frempå to ganger og me nærmet oss med 5-3. Matti kom mer til sin rett og Elli fekk omsider lønn for strevet med redusering te 5-4. Viljar begynner å få godt tak på forsvarer jobben og lå fint bakpå. Han var også med og presset opp og kom te et par gode skuddforsøk. Nå begynte det å bli spennende, og når Elli fant Olli med en flott gjennombruddspasning og utligning te 5-5 så var humøret veldig på topp. Men gleden ble desverre kortvarig og Randaberg fikk inn et surt langskudd og dermed 6-5 et lite minutt før slutt.

Kampen ebbet ut og me måtte bita i oss et knepent tap.

Flott innsats og tidvis veldig godt spill med masse fine pasninger. Her e det bare å stå på! Matteo er veldig ivrig og gjør raske fremskritt som keeper. Han satte spillet fint i gang med utkast. Ellers gledelig å se at me står kampane godt, så det e tydelig at kondisjonsøktene te Per hjelpe på.

Takk for godt fremmøte av foreldre. Alltid kjekt å ha god støtte og når det blir sånn deiligt vær så e det jo ein stor glede for adle!

Da blir det trening på mandag. Deretter så skal Tjensvoll 1 ha hjemmekamp på onsdag, mens Tjensvoll 2 spiller borte mot Buøy på torsdagen. Se "Kamp-oppsett" for kart og tidspunkt.

18.04.10

Agder cup

Filed under: Nyheter, Turneringer — admin @ 16:39:20

Da skal me på Agder cup i begynnelsen av juni. Kampdagen vår er søndag 6. juni, men ser for oss at me drar ned fredag/lørdag for å kose oss i sammen.

Har fått tilslag på en bedriftshytte hvor det er sengeplass til 16 stk. Denne er på øye Hidra, 15 km fra Flekkefjord. Foreslår at me benytter denne. Fyller da på med madrasser og sovepose slik at alle får plass - gottane, familie og evt søsken.

Huset er bygget i 1989 og har 14/16 sengeplasser fordelt på 3 soverom, loftsstue og kjellerstue. 6 plasser er på doble sovesofaer. I kjelleren er det aktivitetsrom med bordtennis og dartspill. Ellers er det parabolanlegg (4 kanaler), stereo, oppvask- og vaskemaskin. Båt med 9,9 hk motor ligger på fellesbrygge ca 1 km fra hytta (egen instruks).

Antar da at foreldrene får soverommene, mens gottane kanskje ligger mer samlet i kjellerstuen med madrasser og sovepose. Telt kan også være et alternativ.


Me må ta ferje til/fra Hidra. Har sjekket litt opp her, og det ser ut som ferjen går hver time i helga fra 06:30 - 23:30. Dette er en kort tur på rundt 5 minutter. Tror med snakker om en snau halvtime tur til Flekkefjord dersom vi planlegger ferjen godt.

Kostnads-overslag:

* D-kort - kr 250,- pr deltaker. Er minimum og inneholder deltakelse, premie, t-skjorte, 1 grill måltid og adgang til diverse aktiviteter utenom fotballen - alternativt C-kort - kr 300,- som inkluderer kveldsmat på Agder Cup treffet på kvelden.

* Ferje - Bil+sjåfør 104 t/r, Voksen 44 t/r, Barn 22 t/r

* Hytte - kr. 400/600 (litt usikker hvordan de regner døgn her)

* Diverse mat og drikke - frokost m.m.

* Påmeldingsavgift for begge lagene betales av klubben.

Trenger at noen voksne er med å bidrar når det gjelder organisering, mat, rydding osv. Dette får me komme tilbake til senere.

11.04.10

Agder cup - 2 lag påmeldt

Filed under: Nyheter, Turneringer, Sesongen 2010 — admin @ 13:46:52

Da har vi meldt på 2 lag til Agder Cup. Det er 3 aktuelle kort pakker som spillere, lagledere og evt. foreldre må betale.

* D-kort - kr 250,-. Er minimum og inneholder deltakelse, premie, t-skjorte, 1 grill måltid og adgang til diverse aktiviteter utenom fotballen.

* C-kort - kr 300,-. Som D-kort, men med kveldsmat på Agder Cup treffet på kvelden.

* B-krot - kr 600,-. Som C-kort, 1 overnatting på skole og totalt 3 måltider.

Har forespurt om det er mulig for overnatting for foreldre/søsken på skolen. Fikk følgende svar:

Vi har derfor dessverre ikke kapasitet til å ta i mot ”en haug” med foreldre og søsken, men noen vil selvsagt kunne bo sammen med laget. Da bes disse fortrinnsvis registreres som ledere eller spillere (søsken) og kjøpe kort på linje med spillerne/laglederene.

Bør kanskje se nærmere på andre muligheter for overnatting. Jeg kan søke på en bedriftshytte med liggeplass til 14 stk. Denne er 15km utenfor flekkefjord men me har jo biler så det vil vi jo også få til. Om vi får hytta er jo en annen sak, men det går an å forsøke. Søknadsfrist er 15 april.

Vi må bestemme oss innen 1. mai, da må vi ha kjøpt og betalt de aktuelle kortene.

Følg med, dette blir gøy!

Contact the admin. Powered by  b2evolution Credits: Dave Shea | skin converting | blog tool | low cost hosting | authors