Tjensvoll FK Gutter-2000

25.10.10

Dugnad

Filed under: Nyheter — admin @ 22:15:43

Alle klubbens medlemmer må utføre en dugnad i løpet av 2010, gjør det enkelt, gjør det nå! De som allerede har utført dugnad i 2010 kan se bort fra denne meldingen.

DU har fire alternativer:

1. Du kan selge dopapir av sorten Katrin som er et hvitt 2 lags papir, med meget god kvalitet. Prisen pr. sekk er 300,- og du skal selge 5 sekker. Betaling av 1.500,- ved utlevering! Utlevering av dopapir finnes sted på bydelshuset tirsdager og torsdager fra kl 16.00-18.00 fram til 6. desember, evt. etter avtale.

2. Vareopptelling søndag 31. oktober kl 10.00 - 15.00 på ICA Tjensvoll. Daglig leder må ha beskjed innen fredag 29. oktober.

3. Salg av to loddbøker i hovedlotteriet til Tjensvoll FK 2010 (utover de obligatoriske). Loddbøkene må hentes snarest og salgsperioden er fram til 3. november. Tidligere frist for innlevering av loddbøker var 26. oktober, er nå endret til ONSDAG 3. NOVEMBER. Alle loddbøkene må være utfylt.

4. Og et alternativ er å betale en faktura med beløp kr 750,- som en "dugnad" i 2010. Ta kontakt med daglig leder på mail postmaster@tjensvoll.idrett.no for mer informasjon.

Kontaktinfo: Daglig leder Dan Pedersen mobil 9911 6999 eller e-post postmaster@tjensvoll.idrett.no.

Styret Tjensvoll FK

22.10.10

Sesongens siste seriekamp

Filed under: Tjensvoll 2, Nyheter, Sesongen 2010 — Peder @ 00:57:53

Det var kort reisevei i sesongens siste seriekamp, ferden gikk helt til Lassa for å møte Vidar. Det hadde til og med snødd tidligere på dagen, men under kampen var det fint spillevær.

Vidar var et godt lag med gode bevegelser og pasninger, men vi spilte også godt sammen og ikke minst jobbet fint. Vidar fikk et par litt lette mål, men vi kom tilbake og reduserte til 1-2 med Thomas.

2. omgang ble ganske lik den første, og vi hadde også minst 3 skudd i stengene. Vi fortsatte å stå på og jobbe fint, men ble nok litt motløse når ballen trillet deres vei, dvs inn i vårt nett. Sluttresultatet ble 2-6 Thomas stod for dagens 2. scoring.

Haakon var keeper i første og Kristian i andre, god innsats av begge. Og sammen med dem gjorde hele laget en fin innsats så bra jobbet også til Martin Tobias, Aleksander, Henrik, Thomas, Brede og Sebastian.

Det har vært fin utvikling i laget, samtidig ser man også at det er nå at det er viktig å trene på gode pasninger, ballmottak og bevegelse ut av pasningsskyggen. så blir det mange fine fotballstunder framover også.
Takk for en fin sesong og en veldig bra gjeng å ha med på kampp og tur.

Øyvind minte om at treningene fortsetter utover og det er trening på mandag 17.15. Viktig å møte opp for å få med seg gode instruksjoner og læring! Så møt opp!

20.10.10

Tøff hjemmekamp mot Havørn

Filed under: Tjensvoll 1, Tjensvoll 2, Nyheter, Sesongen 2010 — Peder @ 22:14:56

Idag gikk sesongens siste hjemmekamp mot Havørn. De var et godt lag som spilte fin fotball når vi møtte de sist. Havørn tok ledelsen, men Sebastian utlignet for oss. Så fikk de et par-tre billige mål som gjorde at de kom godt foran i målprotokollen. De var flinke til å spille ballen, bevege seg og sette sjansene sine, og vi ble nok litt i overkant passive og baktunge. Til pause stod det 1-6, vi ble enige om å vinne 2. omgang, stod på, var litt mer på tå hev og vant litt flere dueller, men marginene var ikke helt med oss og de var litt mer skjerpet på dødballer. Så vi vant ikke 2. omgang, det ble til slutt 1-10. Men god innsats og jobbing var det, og spesielt Henrik ryddet opp og jobbet utrettelig i forsvaret. Imorgen går sesongens siste seriekamp borte mot Vidar, så i tar med oss innsatsen, konsentrasjonen og deler av samspillet fra 2 omgang inn i den kampen og gleder oss til ny kamp imorgen.

18.10.10

Sesongens siste kamp - ny toppscorer født!

Filed under: Nyheter — admin @ 20:41:10

Etter nok ein oppløftende kamp sist, kor me tok knekken på nok et Madla lag, så tok me denne gang turen te Sola. Me hadde friskt i minnet den historiske bortekampen i fjor kor me lå under 9-1 te pause. Det endte opp med ein historisk opphenting og uavgjort 11-11!

Det var i øsepøsende vær at me dro av gårde på tokt. Når me ankom stadion, så hadde værgudene tatt te vett og været var adskillig mer innbydende enn det tøffe høstværet som fulgte oss på veien. Me stilte fulltallig, og etter litt frem og tebage så endte me opp på gressbanen (mens me var stort sett skodd for grus).

Kampen tok te og gottane tok straks tak. Det gjekk ikkje lange tiden før Elli hadde klint inn sitt første. Me fortsatte presset og Vetle og Matti var frempå etter fint spill. Sola hadde noen spede forsøk, men Matteo kontrollerte det hele fint. Viljar presset i kjent stil og henger som ein klegg på motspillerne. Det er i det hele tatt veldig god innsats og spill av gottane.

Olli var mer mobil enn i sine siste kamper og kom flere ganger flott rundt på siden og fikk lagt inn eller avsluttet. Han fikk også med seg et mål før pause.

Det vanket mye skrøyd te gottane i pausen.

Andre omgang tok te og det skulle vise seg etter hvert at Matti hadde skumle planer. Sondre hadde gode muligheter. Han fikk blant annet et flott fremspill av Elli og dro seg fint fremover på høyre siden alene mot keeper, og var nære på å sette sitt første for sesongen men det ville seg ikke helt. Viljar var også frempå men spilte uegoistisk fri Vetle som scoret enkelt.

Så var det vår nye måltyv - Matti - som hadde skikkelig fått lukten for mål og lusket så flott på bakre stolpe. Det var mye flott samspill kor Vetle og Olli begge spilte Matti flott igjennom og Matti kunne etter hvert krone omgangen med et fantastisk ekte hattrick - og 4 mål totalt og dermed vår nye toppscorer! Det gjekk rykter om at det kunne ha vært de nye skonå hans som gjorde forskjellen - i så tilfelle så håpe eg at han aldri vokse ut av disse!

Elli bidro også te festen med ein kanon av et langskudd som duppet så flott i lengste hjørnet! Eg byttet han ut og ga klar beskjed om at han ikkje fekk lov te å klina ballen i krysset på den måten;-) Olli var også frempå ein gang te.

Sola fikk te slutt en fortjent redusering etter mange stangskudd i løpet av kampen. Kampen endte med ein feiende flott 10-1 te gottane våre.

Det har vært ein utrolig flott høstsesong for Tjensvoll 1 og me har fått med oss mange gode seire. Noe uvant for oss, men destod kjekkere for oss adle.

Då fortsette me med utetreninger fremover. Mandagene blir det styrke og kondisjonstrening fra 17:15-18:00 med Per. Øyvind tar så teknisk trening fra 18:00-19:00. Onsdagen blir det blandet trening med Per fra 17:00-18:00.

04.10.10

Den gode trenden fortsette...

Filed under: Nyheter — admin @ 23:41:35

Då tok me mot Madla 9 på grusen vår. Det nærmet seg kampstart uten motspillere, då Per fekk telefon og de lurte på kor på Lassa kampen var!

Litt forsinket blåste vår eminente dommer Per kampen i gang. Me tok raskt initiativet og guttene stod på. Elli fekk så ballen på midten, la an og klinte ballen under tverrliggeren og i mål - kanontreff! Madla fekk ristet av seg sjokket og kom tilbake og utlignet til 1-1. Vetle tok så tak og nok en gang var me i front med 2-1. Madla utlignet nok en gang før Elli fikset 3-2 til pause.

Andre omgang tok til og me fortsatte med godspillet. Tenningsnivået var litt i overkant og dommer Per måtte gi noen frispark til Madla. Det ble litt vel mye fokus på kroppen og ikke ballen, men det viser at gottane var tente (som me jo like).

Vetle jobbet utrettelig og fikset nok et mål og dermed 4-2. Det så lovende ut. Men nok en gang reduserte Madla. Då hadde Elli ventet lenge nok på sidelinjå og MÅTTE inn! Så slo Vetle til og forærte Olli et ferdig-scoret mål og dermed 5-3 som også ble slutt resultatet.

Det er fremdeles noe å gå på, men me har mye bra spill og god innsats. Endre steppet ellers inn for Sondre og viste veldig god innsats og godt spill. Han hadde blant annet ein fantomsjanse kor han smalt ballen i krysset men dessverre i stangå og ut.

God innsats og spill av Matteo, Elli, Endre, Matti, Olli, Vetle og Viljar. Då regne me med at Sondre e tilbake til neste kamp på onsdag så han får fortsette fremgangen fra sist kamp.

God kamp mot Jarl

Filed under: Tjensvoll 2, Nyheter, Sesongen 2010 — Peder @ 01:41:58

På onsdag(29/9) var det hjemmekamp mot et meget godt Jarl lag. Etter rapportene ble det litt stygge sifre sist gang mot disse, men denne gangen stod alle guttene skikkelig på og gjorde en meget god kamp.

Jarl gikk riktignok opp til 2-0 etterhvert, men vi jobbet bra, sideforskjøv, vant baller og dueller, og Sebastian fikk satt inn en god 2-1 scoring. Etter pause fortsatte vi å jobbe godt og bød Jarl på god motstand! Flott innstilling og god innsats! Vi var litt uheldig bakover ved et par anledninger så de la på med et par mål. Vi hadde også flere sjanser, etter en god ballgjenvinning dro Haakon til med et kanonskudd i stanga (målet dirrer ennå), den hadde fortjent bedre skjebne og ville da garantert vært på årskavalkaden over årets mål. Men etter nok en god gjenvinning av Haakon spilte han Sebastian igjennom, som satte ballen sikkert i mål til 2-5 som også ble sluttresultatet. I løpet av kampen hadde både Haakon, Sebastian og Elias keeperhandsker på.

Det var kjempegod innsats alle mann, mye bra jobbing, kjemping og godt spill av Kristian, Haakon, Elias, Sebastian, Martin Tobias,Henrik og Thomas

Jarl bemerket også etter kampen at vi var et artig lag å spille mot.

01.10.10

Tjensvoll-tokt på Tasta...

Filed under: Nyheter — admin @ 00:48:23

Da gikk turen til Tasta og møte mot Vardenes. Me stilte fulltallig.

Me tok raskt initiativet, høyt press og god innsats ga uttelling og Vetle førte oss i ledelsen med sitt første for dagen. Me fortsatte godspillet og spesielt Sondre viste god fremgang. Han brettet opp armene og meldte seg skikkelig på. Først fekk han ballen på venstre side, fekk kontroll og klinte til ballen som traff stangå helt oppe mot krysset - så nær så nær. Like etterpå var han nok en gang frempå med nok et godt skudd, men desverre gikk det utenfor. Veldig bra jobbet av Sondre.

Spillet ble brettet godt ut og me hadde mye bra spill, men hadde litt problemer med å omsette dominansen i mål. Så fekk me corner fra Vetle som Elli headet nydelig i mål nede ved stolperoten - veldig bra og veldig kjekt å få til et mål på corner.

Vardeneset spillerne var veldig engasjert i dommeren sin, og då Matteo fekk frispark etter angrep på keeper så hjalp ikkje det på humøret. De gjekk etter hvert litt sure og toppet seg når en av deres spiller ikkje gadd å komme tilbake etter at han hentet ballen...

Me gjekk te pause med 2-0 ledelse etter ein veldig oppløftende omgang.

Andre omgang tok til og me fortsatte god-spillet. Gottane jobbet på, Viljar kontrollerte godt i forsvar, Matti og Olli blir flinkere og flinkere på å komme seg ut på sidene og jobber godt, Sondre jobber bra og får brukt sin styrke i duellene, Velte og Elli jobber utrettelig og går foran med godt samspill og teknikk. Bakerst blir Matteo bare bedre og bedre. Og i dag hadde han veldig god kontroll på igangsetting etter døball.

Olli var fint frempå og puttet et par ganger, Elli og Vetle var også frempå og me vant en fullt fortjent 7-0 seier. Matteo fikk en velfortjent "0-baklengs" kamp.

Synes spillet har hevet seg godt i det siste. Me har mange gode kamper og resultater. Gottane synes å bli mer modne i spillet og følger mer med og presser opp når muligheten byr seg. Me jobber med å få automatikk i utbretting av spillet og det synes å gli inn mer og mer.

Då har Tjensvoll 1 to HJEMME-kamper i neste uke mot 2 Madla lag. Spilles i treningstidene våre på mandag og onsdag. Tjensvoll 2 håper me får kjørt treninger som normalt, men då med Øyvind eller Peder som ledere.

Contact the admin. Powered by  b2evolution Credits: Dave Shea | skin converting | blog tool | low cost hosting | authors