Tjensvoll FK Gutter-2000

22.09.11

Så smalt det...

Filed under: Nyheter, Sesongen 2011 — admin @ 01:16:25

Så var det dags for å ta mot Mastra på grusbanen vår. I utgangspunktet skulle me spille 5'er, men Mastra hadde 8 spillere med seg og dermed ble det vanlig 7'er.

Øyvind blåste kampen i gang. Det begynte ganske jevnt. Mastra er først frempå å de går opp i 0-1. Viljar kommer etterhvert til og får lirket ballen i mål og utligning til 1-1. Mastra kommer tilbake og går opp i 1-2 til pause.

Lagleder Paulsen utlovet belønning for 5 pass eller mer, og gottane går til kamp. Me har fått me oss Alli, som umiddelbart setter preg på kampen. Han roper og hjelper medspillerene, plasserer seg smart og jobber utrettelig - nesten ikkje te å tro! Det er mer enn fortjent når han avslutter flott og utligner til 2-2. Mastra kommer nok ein gang tilbake og går opp til 2-3. Kampen nærmer seg slutt og det er spennende på sidelinjen. Sebbi har også stått skikkelig på og får utlignet flott til 3-3. Det er lite tid igjen, men gottane kjemper veldig. Sebbi ofrer seg fullstendig med store smerter og får spilt Matti fri på blankt mål og dermed 4-3 - en fantastisk følelse for gottane og oss på sidelinjå. Seieren kom i siste liten, for Øyvind blåste av kampen rett etterpå. - Det e vel sjelden ein seier har smakt så godt som denne :-) ... og veldig kjekt for gottane som har hatt ein del tøffe resultater i det siste.

Utrolig gledelig å se ein sånn ekstremt god innsats og knallhard jobbing på gottane. Flere spillere sto skikkelig frem, og det trenge me! Måtte det bare fortsette... Fremdeles viktig at me øve på å spille ball og lage vårt eget spill. Kombinert med super innsats og vinnervilje, så blir dette bra!

All honør te gottane våre for ein stor dag - Alli, Henni, Martin, Matti, Olli, Sander, Sebbi, Sondre og Viljar. Også ein stor takk te adle foreldrene som stilte opp og heiet på gottane.

Husk turnering på søndag i Egersund. Satser på fremmøte ved skolen kl. 06:50 for å nå første kamp som starter 08:30.

20.09.11

Husk hjemmekamp/trening onsdag + Cup Egersund på søndag

Filed under: Nyheter — admin @ 21:49:25

Husk hjemmekamp/trening onsdag kl. 19:00. Hjemmekamp mot Mastra (5'er). For de som ikke spiller kamp blir det trening.
Husk å gi tilbakemelding angående Bendit cup i Egersund på søndag.

15.09.11

Bendit Cup Egersund

Filed under: Nyheter, Turneringer, Sesongen 2011 — admin @ 01:31:24

Da har me fått oppsett på Bendit Cup i Egersund. Kampene går på søndag 25. september, og me har fått kamper veldig tidlig - antar me må kjøre senest kl. 07:00 - fremmøte kl. 06:50 på skolen, avgang kl. 07:00

Pulje 4 g11
0830-TFK1-Tonstad-Eple
0930-Nærbø6-TFK1-Mandarin
1030-EIK1-TFK1-Mandarin

Pulje 5 g11
0900-Ålgård-TFK2-Eple
1000-TFK2-EIK2-Eple
1100-Nærbø5-TFK2-Eple

Det spilles 5'er i denne turneringen.

10.09.11

Vidar Cup

Filed under: Nyheter, Turneringer, Sesongen 2011 — admin @ 18:54:03

Så var det tid for Vidar cup som dukket opp i siste liten.

Det ble ein god gjennomkjøring kor me ser viktigheten av å stå på. Første kamp var mot Havørn. En kamp kor me henger greit med i kampen, og viser mye bra innsats og spill, men havner bakpå resultatmessig. Kamp 2 er mot Vidar. Her spiller me ein veldig god første omgang og er nære på mange ganger. Me går te andre omgang med håp, men så blir spillerne altfor stasjonære og målene renner mot. Viser at det e kun full innsats som gjelde dersom me ska være med i kampene.

Så blir det en pause kor hele laget er med på skytekonkurranse for G1999/2000 med Viking drakt som gevinst. Lagleder Paulsen utlover i tillegg penger for hvert treff. Gottane e ivrige og me ende faktisk opp med at Olli får førsteplass, mens Henrik er på delt andre av adle deltakende G99/G2000 - ska sei, det var kje verst ;-) Lagleder Paulsen betalte med glede ut pengane te gottane!

Siste kamp er mot Våganes. Her kommer me opp på et bra nivå og spiller bra. Me har et par ute av kampen, så me får etterhvert lånt en G99 spiller. Gir laget et godt løft og me spiller til tider veldig bra. Matti er førstemann frempå med mål på et flott skudd fra sidå. Så var det Sander som fikk sitt første Tjensvoll mål med et flott skudd - kontant i mål. I tillegg så puttet "leie"-soldaten vår inn noen flotte mål. Veldig positiv kamp, og viser at me kan ha godt av å få litt støtte fra G99 i kampene. Virker som det hadde en veldig god effekt, og skjerpet spillerne våre med innsats og kvalitet i spillet.

Flott innsats av adle gottane våre - Alli, Henni, Martin, Matti, Olli, Sander, Sebbi, Sondre og Viljar.

Også gledelig å se godt foreldre-oppmøte på sidelinja - veldig bra og viktig med en "ekstra" spiller der. Gottane har godt av å bli sett!

Contact the admin. Powered by  b2evolution Credits: Dave Shea | skin converting | blog tool | low cost hosting | authors