Tjensvoll FK Gutter-2000

25.04.12

Dette var gøy...

Filed under: Nyheter, Sesongen 2012 — admin @ 00:34:01

Da var sesongens første kamp unnagjort. Det var litt usikkert om me greide å få nok transport derfor ein stor takk te far te Sander som reddet oss ut slik at adle som kunne være med te Sokndal fekk være med.

Været var deilig, forholdene perfekte og ein flott ny kunstgressbanen te å kose oss på. Lagleder Paulsen hadde greid å glemme keeperhanskene, så Sondre måtte stå med noen votter av etter eller annet slag ;-) Kampen tok til.

Me var tent fra start og tok raskt initiativet. Det var vel fortjent når Matti la ein flott corner, Matto fikk stusset og litt heldig for oss gikk den via forsvaret og trillet så fint inn i lengste hjørnet - deilig! Men me fekk'kje være så lenge i paradis. Sokndal kom raskt på kontring og utlignet te 1-1 med et langskudd.

Gottane storspelte som aldri før, masse fine pass og flott innsats. Me presset på, stod høyt og kjørte kampen skikkelig. Me var litt frekke i presset som ga oss mange sjanser men gjorde også at me fort ble i undertall når Sokndal først kom i angrep. Dette utnyttet de og fekk gå opp i ein ufortjent 2-1 ledelse te pause.

Veldig bra første omgang av oss. Me hadde god tro på at dette kunne gå vegen. For oss som var på sidelinja, var det ikkje bare spillet som varmet, det ble også servert kaffe av noen slektninger - ikkje verst.

Andre omgang startet opp og me blei om mulig ennå mer dominerende. Presset skikkelig på, skapte masse sjanser, men nok ein gang ble me straffet på kontringer/undertall te 3-1 og 4-1. Gottane fortsatte med masse fine angrep og det var nære på mange ganger. Så kom me i nok eit flott angrep, Matto får ballen i midten og spiller Endri flott fri på siden. Han stormer på mål og kommer alene mot keeper og plasser ballen flott te sides ... sniker seg heldigvis inn på rett side av stolpen og ein særs fortjent redusering te 4-2.

Me fortsette presset. Mange gode skudd fra de fleste av spillerne våre inkludert 2 susere fra Olli som begge sang i tverrliggeren. Men det ville seg ikkje, Sokndal var dødelig effektive og økte først til 5-2 og til slutt 6-2.

Alt i alt ein veldig kjekke kamp, kor lagleder Paulsen er strålende fornøyd! Får håpe kampen indikerer nivået i puljen vår så kan det bli mange kjekke kamper for gottane videre. Veldig god stemning i gjengen og en kjekk gjeng og ha med på tur.

Super innsats av Alli R, Alli Ø, Endri, Henni, Matti, Martin, Matto, Olli, Sander og Sondre.

Då blir det egentrening på onsdag med Matto i førersete. Torsdag-trening utgår da denne kræsjer med ein innebandy avslutning som mange av gottane våre e med på.

Neste uke så er det trening på mandag og onsdag. Så får me sesongens første hjemmekamp på torsdag. Still opp og støtt opp om gottane våre - det hadde vært kjekt om me kunne vært i flertall på sidelinjen! - og husk gratis inngang for adle ;-) Kanskje me kunne servert kaffe te våre gjester?

Følg ellers med på web'en og i kalenderen!

Fint om dere også kunne gitt ein tilbakemelding rundt foreslått treningsleir (1-3. juni) og SebraCup (7-9. september). Greit å vite oppslutning og hvem som stiller her. Se tidligere innlegg på bloggen.

17.04.12

Turer for sesongen...

Filed under: Nyheter, Turneringer, Sesongen 2012 — admin @ 01:04:48


Da har eg fått tildelt hytta på Hidra 1-3. juni. Foreslår derfor at me satser på en treningsleir/kosetur til Hidra utforbi Flekkefjord. AgderCup foregår også denne helga, så selv om me ikkje e med denne gang så er det masse aktivitet som skjer i byen.

Gode treningsforhold på Hidra Stadion (satser på at den er ledig denne gang også). Me var jo veldig mange sist på hytta, så her er det kjekt at flest mulig av foreldrene stiller.

Så har jeg også fått tildelt hytte i Mandal helgen 7-9. september. Dette er helga me skal være med på Sebracup i Kristiansand. Tanken er her at me kan benytte denne hytte som base. Det er sengeplass for 15 i denne. Litt usikkert om me får plass te adle foreldrene her. Hytta ligger ca. 40 min kjøretur fra Kristiansand.

Kanskje me kunne fått til fri på fredagen, kjørt tidlig og fått en dag i dyreparken? Forstår det slik at det blir kamper både lørdag og søndag.

15.04.12

SIF cup vel gjennomført...

Filed under: Turneringer, Sesongen 2012 — admin @ 19:00:42

Det ble ein turnering med ein relativt tøff start både værmessig og spillemessig, men ein skikkelig kjekk sistekamp med masse spenning og glede hjalp godt på.

Først ut var mot Madla på grusbanen. Her var gottane litt tilbakelent til å begynne med, men oppdaget etter hvert at det faktiskt måtte jobbes! Ble allikevel ein slitekamp kor me ikkje greide å få hull på bullen, men måtte ta mot ein del i våres ende. Matti fekk seg ein kraftig smell og måtte ut med skade, men Sonde trådde raskt til i målet. Når det i tillegg begynte å hagle, så var trivselfaktoren minimal.

Neste kamp var mot SIF. Nå var me over på kunstgresset og det er jo mye triveligere. Også ein kamp kor me blir presset og må ta ett klart tap. Her viste dog Elli prov på ei fantastisk tunnel-finte som satt som ei kula!

Siste kamp var også på kunstgresset og denne gang mot Viking. Me havnet ganske raskt 0-4 under, men så løsnet det. Elli var først frempå med redusering til 1-4 - målet om mål var dermed nådd! Så var det bare å kruse inn. Så var det Viljar som var flott frempå etter flott innlegg av Alli Ø. Viking puttet et til, mens Elli og Sebbi reduserte til 4-5.

Det ble spennende helt inn, men selv ikke et gjeste-innhopp av Vetle greide å sikre uavgjort. Allikevel ein oppløftende og kjekke kamp fra våres side.

Super innsats av samtlige - Alli R, Alli Ø, Henni, Martin, Matti, Matto, Olli, Sander, Sebbi, Sondre, Viljar, Elli og litt til Vetle også.

GOTTANE HAR DET TILSYNELATENDE VELDIG KJEKT I LAG OG DET ER VELDIG GØY OG SE!

Husk treningene som kommer. Mandag starter me kl. 18:30, onsdag egentrening kl. 19-20, torsdag fremmøte kl. 17:15 på skolen for trening til kl. 19.

Me fekk desverre ikkje til mini-turneringen på neste lørdag. Alle utenom Mastra har meldt pass.

Etter neste uke begynner serien for fullt. Første kamp er borte mot Sokndal. Har ennå ikkje fått noen detaljer her, men kommer tilbake når dette er avklart.

PS! Følg med i kalenderen. Skulle også ha oppdatert spillerprofilene. Fint om dere går igjennom spørsmålene med spillerne og sender meg svarene.

Hans Petter

10.04.12

Serien 2012 - 7'er fotball

Filed under: Kamp-oppsett, Sesongen 2012 — admin @ 01:34:22

Serien begynner i uke 17 - tirsdag 24. april. Kampene er her i utgangspunktet satt opp på tirsdagen, men det vil nok justeres etterhvert. Dette er foreløpig oppsett:

G12 Nivå 3 avd 01 - Rogaland Fotball
---------------------------------------------------
24. april 18:00 Sokndal-Tjensvoll
3. mai 17:30 Tjensvoll-Bogafjell1
8. mai 18:00 Ålgård-Tjensvoll
15. mai 18:00 Hinna3-Tjensvoll
24. mai 17:30 Tjensvoll-Lura1
31. mai 17:30 Tjensvoll-Sokndal
5. juni 18:20 Bogafjell1-Tjensvoll
12. juni 18:00 Tjensvoll-Ålgård

30. august 17:30 Tjensvoll-Hinna3
4. september 18:00 Lura1-Tjensvoll
11. september 18:00 Sokndal-Tjensvoll
20. september 17:30 Tjensvoll-Bogafjell1
25. septmeber 18:00 Ålgård-Tjensvoll
2. oktober 18:00 Hinna3-Tjensvoll
18. oktober 17:30 Tjensvoll-Lura1

Contact the admin. Powered by  b2evolution Credits: Dave Shea | skin converting | blog tool | low cost hosting | authors